Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - با افزوده شدن نيمار و کيليان امباپه به خط حمله پاريسن ژرمن، مي‌توان انتظار سمي‌ترين خط حمله اروپا در سال 2018 را داشت.
سرويس ورزش مشرق- باشگاه‌هاي مطرح اروپا هميشه داراي بهترين خطوط تهاجمي دنيا بوده‌اند. بازيکناني که در کنار هم، ماندگارترين مثلث‌هاي دنياي فوتبال را شکل دادند. گزارش حاضر، به بررسي 14 مثلث تهاجمي باشگاه‌هاي اروپا مي‌پردازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


پاريسن ژرمن (9.5 از 10) / تحليلگر: آدام وايت
وقتي پاريسن ژرمن 222 ميليون يورو براي نيمار پرداخت کرد، نه تنها رکورد گران‌قيمت‌ترين بازيکن تاريخ را زد که يکي از بهترين و موفق‌ترين خطوط حمله تاريخ فوتبال را هم نابود کرد: خط حمله بارسلونا موسوم به MSN. اين خط حمله، طي سه سال اخير، يکي از ترسناک‌ترين مثلث‌هاي تهاجمي اروپا و جهان بود که با عزيمت نيمار به تيم پاريسي، يکي از طلايي‌ترين اضلاع خود را از دست داد. اندکي بعد، کيليان امباپه پديده موناکو خريداري شد و با اين حساب، با خلق مثلث MCN (امباپه، کاواني، و نيمار) قوي‌ترين خط حمله حال حاضر اروپا -البته فعلا بر روي کاغذ- به وجود آمد. لذا، نمره اين مثلث، 9.5 از 10 خواهد بود.

شايد بتوان بهترين تعريف در مورد کيليان امباپه را از زبان آرسن ونگر که يک استعدادشناس است شنيد: "او مي‌تواند پله‌يِ بعدي باشد؛ همه چيز دارد. سرعت وحشتناک، تمام‌کنندگي عالي، و توانايي تغيير مسير و حرکت در يک لحظه».
حال اين استعداد ناب نوظهور فوتبال، در کنار جادوگري نيمار و حرکات نينجاوار کاواني، توان خلق يکي از بهترين خطوط حمله دنياي فوتبال را دارد. با توجه به اينکه کاواني امسال کاملا با کاواني سال گذشته تفاوت پيدا کرده، و نيمار و امباپه هم در اوج قرار دارند، مي‌توان باران گل را از اين مثلث که 465 ميليون يورو مي‌ارزد، انتظار داشت. اما دو مشکل هم بر سر راه وجود دارد: اختلاف کنوني نيمار و کاواني که در صورت کنترل نشدن مي‌تواند جرقه يک آتش بزرگ باشد و اين حقيقت که تمامي‌ بخش‌هاي زمين در اين تيم آنچنان قدرتمند نيستند که بتوانند حمايت همه‌جانبه از خط حمله داشته باشند. لذا، ممکن است در تورنمنت بزرگي چون ليگ قهرمانان به نيمه‌نهايي هم دست نيابد. در هر حال، خود خط حمله بسيار قدرتمند است.

رئال مادريد (9 از 10) / تحليلگر: ثيد لُو
زمان آن فرا رسيده که رئال مادريد تکليف خط حمله خود را مشخص کند. مثلث BBC شامل بيل، بنزما، و کريستيانو رونالدو که تا دو سال گذشته عالي کار مي‌کرد، در سال گذشته عليرغم قهرماني در لاليگا و ليگ قهرمانان اروپا، رسما عملکرد خوبي نداشت. بيل، در سال گذشته ضعيف‌ترين سال فوتبالي خود را گذراند و در اين فصل هم تا بدين لحظه، اندک پيشرفتي داشته است. در هر حال، اگر واقع‌بين باشيم، مي‌توان تضعيف مثلث BBC در فصل گذشته را به خاطر مصدوميت‌هاي پياپي بيل دانست ولي اين دليل کافي براي اين فصل نيست.

همين تضعيف بيل و بنزما بود که سال گذشته يکي از روزنامه‌ها «BBC» را به صورت «bbC» نوشت تا با نشان دادن حرف C به شکل بزرگ، به اين اشاره کند که فقط رونالدو عالي عمل کرد و در واقع او بار دو نفر ديگر را به دوش کشيد و رئال مادريد را در کنار ستارگان مناطق ديگر زمين، به قهرماني رساند. انصافا هم اين روزنامه درست گفته است.

به رئال مادريد زيدان بنگريد: تيمي که از سبک ضدحمله به هافبک‌گرايي و بازي در مرکز زمين سوق پيدا کرده است. نقش ايسکو، در اين راستا بسيار تاثيرگذار بوده است. «مارکو آسنسيو» هم پديده نوظهور حمله مياني و حمله است. لذا، معتقدم که زيدان بايد تمرکز خود را صرف «مثلث بنزما، رونالدو، ايسکو» کند. مثلثي که فصل گذشته عالي عمل کرد. اما يک گزينه ديگر هم وجود دارد: با توجه به افت اخير بنزما و بهتر شدن وضعيت بيل، ممکن است مثلث «بيل، رونالدو، ايسکو» تبديل به مثلث اصلي شود.
بارسلونا (9 از 10) / تحليلگر: ثيد لُو
مثلث MSN يکي از قوي‌ترين مثلث‌هاي دنياي فوتبال بود. با رفتن نيمار، تصور همه اين بود که بارسلونا به شدت تضعيف مي‌شود. اما «خوزه ماريا بارتومئو» -رييس باشگاه- اعلام کرد که اتفاقا رفتن نيمار موجب تقويت خط هافبک تيم‌اش خواهد شد و تمرکز بر روي هافبک‌هاي فراموش‌شده تيم بيشتر مي‌شود. حالا هم 145 ميليون يورو هزينه بازيکني شده است که بسياري از منتقدان معتقدند الکي گران بود و هيچگاه نمي‌تواند به سطح نيمار برسد. اما وقتي چند بازي اخير را مي‌نگريم، مي‌بينيم که عملکرد دمبله و هماهنگي وي با مسي و سوآرز به عنوان دو ضلع ديگر، خوب بوده است و مي‌توان به او اميدوار بود.

مشخص نيست که آيا سوآرز در آينده مثل نيمار ساز جدايي بزند يا نه. از طرف ديگر، نمي‌توان پيش‌بيني کرد که دمبله اين روند خوب بودن را حفظ کند. اما در مورد يک ضلع مي‌توان مطمئن بود. مسي، هميشه عالي بوده و همه کار براي تيم مي‌کند. منطق فوتبال مي‌گويد، با توجه به وضعيت فعلي و روند کنوني، بايد به اين مثلث قوي خوشبين بود.

منچستر سيتي (9 از 10) / تحليلگر: جِيمي جکسون
گوآرديولا کار سختي در سيتي دارد. از قضا، در منطقه حمله و هافبک حمله‌اي، رقبا بسيار قدرتمند هستند. در منطقه هافبک حمله‌اي، بالاخره مجبور شده که «داويد سيلوا» را به «کوين دي‌بروين» ترجيح دهد. «گابريل ژسوس» برزيلي که در بال چپ منطقه حمله عالي عمل مي‌کند و سمت راست هم که جنجال و رقابت بين «رحيم استرلينگ» و «سرخيو آگوئرو» بيداد مي‌کند.

آگوئرو در هفته‌هاي اخير، تبديل به يک نيمکت‌نشين شده بود اما عملکرد عالي او در مقابل ليورپول به منجر به پيروزي غرورآفرين 5 بر صفر شد، دوباره او را به ترکيب اصلي بازگرداند. بدين ترتيب، معتقدم که مثلث «ژسوس، آگوئرو، سيلوا» مي‌تواند مثلث ثابت منچستر سيتي و داراي نمره بسيار خوب 9 باشد.

يوونتوس (9 از 10) تحليلگر: پائولو بانديني
براي خط حمله يوونتوس نمي‌شود مثلث قائل شد. چهار مرد اصلي خط حمله اين تيم شامل ديبالا، مانژوکيچ، کوآردادو، و هيگوآين، يکي از بهترين‌هاي حال حاضر فوتبال است.

پائولو ديبالا که يک پديده واقعي است. هيگوآين يک شمار 9 کلاسيک تمام‌عيار، و مانژوکيچ هم يک مهاجم جنجگو و غيرتي. فقط کوآردادو در تکميل اين حلقه قدرتمند کمي ضعيف عمل کرده که آن هم در حال رفع مشکل است.

بايرن مونيخ (8.5 از 10) / تحليلگر: مارکوس کريستنسن
باواريايي‌ها در خط حمله خود لواندوفسکي، روبن، و ريبري را دارند. ظاهرا کارلو آنچلوتي ترجيح داده که به اين مثلث اعتماد کند و ورود «خامس رودريگز» به جمع بازيکنان بايرن مونيخ، مي‌تواند وضعيت «توماس مولر»ي که زماني از بهترين‌هاي بايرن بود را حتي بدتر از وضع فعلي نمايد. مولر، روزهاي خوبي را نمي‌گذراند و بازيکن کلمبيايي مي‌تواند در منطقه پشت اين مثلث تهاجمي، عملکردي عالي داشته باشد.

يکي ديگر از مشکلات بايرن مونيخ عدم ميل به هزينه‌کرد براي خريدن استعدادها و ستاره‌هاي گران‌قيمت است. چندي پيش، رابرت لواندوفکسي باشگاه را به خساست و محدود کردن سقف خريدها تا مرز 40 ميليون يورو متهم کرد که به خاطر اين اظهارنظرش از سوي باشگاه تنبيه شد. در هر حال، خط حمله باواريايي‌ها هنوز يکي از بهترين خطوط حمله اروپا محسوب مي‌شود.
چلسي (8.5 از 10 / تحليلگر: دومينيک فيفيلد
ظاهرا به عبارتي مي‌توان گفت که با نيمکت‌نشين شدن و منزوي شدن «ديه‌گو کاستا»، چلسي از دست وي به عنوان يک مهاجم جنجالي و اعصاب خردکن خلاص شده است. اکنون، دوران طلايي «آلوارو موراتا» فرا رسيده که در نوک پيکان چلسي خودنمايي مي‌کند. زماني پيش از ورود موراتا به چلسي، آنتونيو کونته -مربي اين تيم- در منطقه حمله، از هازارد و ويليان و پدرو در کنار هم استفاده کرد اما يک چيز به نام «عدم وجود عمق» در اين منطقه کم بود. موراتا اکنون خلاء عمق در منطقه تمام‌کنندگي را پر مي‌کند و مي‌تواند در کنار هازارد و ويليان، يک مثلث خطرناک را به وجود آورد.

ليورپول (8.5 از 10) / تحليلگر: اندي هانتر
ليورپول تيمي است که با ورود «يورگن کلوپ»، دچار تحول شد. شورندگي و رويکرد خاص تهاجمي ليورپول حاصل شخصيت و انديشه‌هاي مربي خاص آلماني است. گاه، مثلا در 21 دقيقه پاياني بازي شاهد درخشش‌هايي از اين قرمزها هستيم که منتقدين و ناظران را به تحسين وا مي‌دارد.

هوش و ذکاوت «روبرتو فرمينيو» در کنار مهارت‌هاي فردي «ساديو مانه» و سرعت «محمد صلاح» مي‌تواند يکي از کارآمدترين مثلث‌هاي تهاجمي اروپا به حساب آيد. نقش «فيليپه کوتينيو» را هم بايد همچون يک مکمل توانا به آن افزود.

منچستر يونايتد (8.5 از 10) / تحليلگر: جيمي جکسون
4 بازيکن خط تهاجمي منچستر يونايتد، در 5 بازي اول ليگ برتر امسال 16 گل به ثمر رسانده‌اند و اين امر، ارزش آنها را به اثبات مي‌رساند. هر چند که عمق نفوذ «رومرو لوکاکو» کمتر از «زلاتان ابراهيموويچ» است اما حضور وي در کنار «مارکوس راشفورد»، «هنريخ مخيتاريان»، و «آنتوني مارشيال» مي‌تواند بسان تيغ برنده‌اي باشد که ساير تيم‌هاي اروپايي بايد از آن وحشت داشته باشند.

منطقه تغذيه مهاجمين، با حضور «نمانيا ماتيچ» معناي ديگري در منچستر به خود گرفته است. از سوي ديگر، زلاتانِ در حال حاضر نيمکت‌نشين، توانايي بالايي در جايگزين شدن با لوکاکو در نوک پيکان حمله در صورت بروز مشکل دارد.

ناپولي (8 از 10) / تحليلگر: پائولو بانديني
شايد بتوان مثلث تهاجمي ناپولي را در مقايسه با مثلث‌هاي بزرگ جهان فوتبال، کمتر حرفه‌اي دانست اما «دريِس مرتنز» به عنوان يک شماره 9 مدرن در کالبد يک ماشين گلزني، در کنار «لورنزو اينسينيه» و «خوزه کايخون» نمايش چشمگيري داشته‌اند و اکنون در سري آ اسم و رسمي به هم زده‌اند.


آتلتيکو مادريد (7.5 از 10) / تحليلگر: ثيد لُو
«آنتوآن گريزمان» را مي‌توان برترين ستاره آتلتيکو مادريد دانست. او اخيرا آتلتيکو مادريد را به اين خاطر که در شرايط محروميت از خريد بازيکن قرار داشت، ترک نکرد و هر گونه پاسخ مثبت به تيم‌هاي ديگر را «نامردي» خواند. حالا، او از جايگاه ويژه‌تري هم در ميان هواداران و مديران باشگاه برخوردار شده است. اگر قدرت تمام‌کنندگي گريزمان بتواند در اين فصل هم در کنار سرعت و نفوذ در عمق «يانيک کاراسکو» و شتاب و قدرت و تمام‌کنندگي «کوين گاميرو» پيش برود، شاهد نمايش باشکوهي از تيم دوم مادريد خواهيم بود.

اکنون بايد ببينيم که با بازگشت احتمالي ديه‌گو کاستا به ترکيب آتلتيکو، آيا شاکله خط حمله اين تيم دچار تغيير مي‌شود و يا سيمئونه ترجيح مي‌دهد که با دست به اين مثلث نزند و سه بازيکن پر استعداد خود را به ميدان بفرستد.

موناکو (7.5 از 10) / تحليلگر: آدام وايت
شايد بتوان گفت تابستان ظاهرا ناخوشايند موناکو، براي اين تيم چندان هم بد تمام نشد. عزيمت برناردو سيلوا و کيليان امباپه شايد يک خبر بزرگ بود و ترس و نگراني براي هواداران باشگاه فرانسوي به همراه داشت، اما اکنون هم موناکو از سرمايه‌هاي خوبي برخوردار است.

«توماس لمار» و «رادامل فالکائو»، در کنار بولدوزري چون «بالده کيتا» و جوان مستعدي چون «راني لوپس» ترکيبي از نشاط جواني، تکنيک، و قدرت در حرکات هوايي خواهد بود.
دورتموند (7 از 10) / تحليلگر: مارکوس کريستنسن
گرچه جدايي «عثمان دمبله» ضربه قابل توجهي براي دورتموند بود اما حالا «کريستين پوليسيک» 18 ساله به خود جرات داده تا در جايگاه جانشين وي توپ بزند. در آن سمت نيز، «ماکسيميليان فيليپ» قرار گرفته و «پي‌ير امريک آباميانگ» در نوک پيکان حمله قدرت‌نمايي مي‌کند. فيليپ بايد همانطور که پوليسيک وظيفه سنگين جانشيني دمبله را دارد، به جاي «مارکو رويس» که در دروان مصدوميت به سر مي‌برد، عملکرد بسيار خوبي از خود نشان بدهد.

پاسخ منفي تابستان امسال آباميانگ به آ ث ميلان، تحسين «هانس يوآخيم واتزکه» مدير باشگاه دورتموند را به همراه داشت و او را يک حرفه‌اي به تمام‌عيار خواند. مهاجم گابوني با به ثمر رساندن 5 گل در 5 بازي اين فصل، ثابت کرده که بازيکن شايسته‌اي است.

رم (7 از 10) / تحليلگر: پائولو بانديني
فعلا مي‌توان با توجه به شرايط «اوزه‌بيو دي فرانچسکو» مربي جديد باشگاه رم، تخميني و پيش‌بيني نسبت به مثلث تهاجمي اين باشگاه ارائه داد. هنوز کادر تيم، شاکله کاملي به خود نديده است.

اما به هر حال، ترکيب احتمالي دي فرانچسکو در نوک حمله مي‌تواند متشکل از «ادين ژکو» -که آقاي گل سري آ در فصل گذشته بود- و «الساندرو فلورنزي» که از پست دفاع کناري و نفوذي به منطقه مهاجم کناري آمده و «پروتي» به عنوان جانشين «محمد صلاح» که چندي پيش رفت، باشد.

منبع:
https://www.theguardian.com/football/2017/sep/12/champions-league-best-forward-lines
https://www.theguardian.com/football/2017/sep/09/manchester-city-liverpool-premier-league-match-report

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۸۳۷۹۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهترین نوجوانان و جوانان مسابقات کشوری وزنه برداری مشخص شدند

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از فدراسیون وزنه برداری، در پایان ۳ روز رقابت ۱۲۸ وزنه بردار دختر از ۲۸ استان کشور در همدان، هانیه شریفی از اصفهان و ریحانه کریمی از خراسان رضوی، در جدول سینکلر بهترین وزنه برداران نوجوان و جوان مسابقات صدرنشین شدند. رده بندی ۱۰ وزنه بردار برتر جدول سینکلر مسابقات قهرمانی نوجوانان و جوانان کشور در سال ۱۴۰۳ در زیر آمده است:

۱۰ وزنه بردار برتر رده سنی نوجوانان

۱- هانیه شریفی (اصفهان): ۲۳۲.۳۲
۲- عسل کدخدایی (همدان): ۲۲۷.۲۳
۳- سیده زهرا حسینی (مازندران): ۲۱۴.۸۳
۴- مریم کشتکار (فارس): ۲۰۵.۸۵
۵- هستی اسدپور (خوزستان): ۲۰۴.۰۵
۶- آیدا هلالی (اردبیل): ۲۰۳.۸۶
۷- سیده معصومه حسینی (قزوین): ۲۰۳.۴۵
۸- حسنی امیری (کردستان): ۲۰۰.۱۱
۹- تسنیم مجیدی (اردبیل): ۱۹۶.۴۲
۱۰- مایسا شیخی (اصفهان): ۱۹۱.۹۳

۱۰ وزنه بردار برتر رده سنی جوانان

۱- ریحانه کریمی (خراسان رضوی): ۲۴۸.۳۵
۲- فاطمه کشاورز (فارس): ۲۴۶.۴۹
۳- غزل حسینی (خراسان رضوی): ۲۳۶.۲۸
۴- حدیث ترک (کرمان): ۲۳۴.۲۶
۵- پرنیا فرنوش کیا (خراسان رضوی): ۲۱۷.۵۷
۶- مهنا عبداللهی (کردستان): ۲۱۵.۸۷
۷- سارا صفاوردی (البرز): ۲۱۰.۰۶
۸- تینا یاری (آذربایجان شرقی): ۲۰۹.۳۷
۹- بهار بدیعی (سیستان و بلوچستان): ۲۰۶.۹۷
۱۰- اسماً صفایی (فارس): ۲۰۴.۵۵

کد خبر 6099801

دیگر خبرها

  • بهترین نوجوانان و جوانان مسابقات کشوری وزنه برداری مشخص شدند
  • گزارش جنگ غزه نیویورک تایمز برنده پولیتزر ۲۰۲۴ شد
  • کدام دانشگاه‌ها به جنبش حمایت از فلسطین پیوسته‌اند؟ | اینفوگرافیک
  • تصاویری متفاوت از فیلمبرداری و مانور پهپاد تهاجمی روی سطح آب | جست و جو ، یافتن هدف و حمله را ببینید
  • هراس نتانیاهو از صدور حکم بازداشت/ اسرائیل منتظر تحولات در جبهه‌های همزمان است
  • مطهری: فلسفه فوتبال ما تهاجمی است
  • بعد از رسوایی بزرگ: فرار ستاره سیتی به عربستان!
  • تصمیم بزرگ دیوید بکام؛ مسی و رونالدو در یک تیم!
  • بهترین فصل برای سفر به جنوب کشور کدام است؟
  • بهترین بروکر برای ایرانی ها کدام است؟